Mor-O-kveld

Postet av Bækkelagets SK den 12. Jun 2019Bækkelagets Sportsklub/Norway Cup søker kommersiell medarbeider

Postet av Bækkelagets SK den 5. Jun 2019

Bækkelagets Sportsklub/ Norway Cup søker kommersiell medarbeider

Bækkelagets Sportsklub/ Norway Cup søker etter ny medarbeider til varierte arbeidsoppgaver. Hvis du ønsker du en spennende og utviklende jobb i et sportslig miljø er dette jobben for deg.

Markedsavdelingen i Bækkelagets Sportsklub/ Norway Cup er ansvarlig for alle avtaler i klubben, salg og oppfølging av sponsorer og leverandører til Norway Cup. Personer med ansvar for kommunikasjon og myndighetskontakt inngår også i avdelingen.

Vi er for tiden lokalisert ved Ekeberghallen i Oslo, men flytting innen nærområdet må påregnes i påvente av ny arena.

Klubben har høye ambisjoner om videre vekst og det søkes derfor etter en kommersiell og resultatorientert person med gode relasjonsevner.

Avdelingen har et høyt aktivitetsnivå og stort engasjement kreves. Du må like å jobbe i team, men samtidig være selvgående når det kreves. I enkelte perioder er det særdeles hektisk, og stillingen innebærer også møtevirksomhet på kvelder og enkelte helger.


For mer informasjon klikk her

BSK invasjon på Fjordcup

Postet av Bækkelagets SK den 28. Mai 2019


Det var over 400 BSK´ere som dro til Sandefjord 24-26 mai for å delta i FjordCup. Her stilte klubben med lag som alle var samlet på Sandefjord VGS. Helgen ble fylt av beachhåndballkamper, grilling og konserter i badeparken i tillegg til de mange kampene som ble avviklet i hallene rundt Sandefjord.


Gutter 2010 stilte med hele tre lag og lag 2 gikk ubeseiret gjennom hele cupen! Flott innsats og godt humør på 9 åringene. Det gror godt i håndballgruppa til BSK om dagen.

Jenter 2004 kom seg til A-finalen og fikk en flott andreplass, etter tap 17-19 mot HG Gokstad/ Sandefjord TIF. Bra jobba av jentelaget og trenerteamet

Det ble mange gode kamper, nye erfaringer, masse læring, en fin sosial og hyggelig cup for de mange lagene som var med til Sandefjord og Fjordcup.

For mange av de minste var dette første kamp på stor bane og første overnatting i et lettere kaotisk klasserom. Begge deler ganske så stas!

Gutter 2006 vant alle sine kamper i gruppa og gikk videre til A-sluttspillet, men røyk ut mot Asker. Lag fra både Jenter 2005 og Gutter 2005 vant sine B finaler og vi har sett mye god håndball i de mange kampene som ble avviklet.

J2006 stilte med 3 jevne lag i turneringen hvor alle 3 lagene gikk videre til henholdsvis 8-del, kvart og semi i B-sluttspillet. J2007 spilte for førstegang sluttspill med 40 spillere fordelt på 4 lag hvor alle endte i B-sluttspillet, og et av lagene i finalen.

Tusen takk til alle trenere, lagledere, oppmenn og foreldre som var med å lage en god cupopplevelse for håndballspillerne i klubben vår.

Foto Eline Strand Fernander 

Anton Brenner har tatt sitt valg!

Postet av Bækkelagets SK den 21. Mai 2019

- Fra venstre på bildet: Victor Olivares(utviklingssjef i BSK), Pål Trælvik(Generalsekretær i BSK), Anton Brenner, Tom Arild Vestby(styreleder i BSK innebandy), Andreas Thon Aasheim(styremedlem i BSK innebandy).


Bækkelagets Sportsklub - Innebandy kapret en av Norges mest attraktive trenere.


Anton Brenner forlater eliteserien til fordel for Bækkelagets Sportsklub i 1 div. Øst. Brenner vil lede klubbens herrelag og klubbens G17 lag. I tillegg vil Brenner få en sentral rolle i utviklingen av klubbens sportslige plan, dette området er noe som Anton Brenner har ett sterkt ønske om å bidra på. 


Bækkelagets Sportsklub sine visjoner var avgjørende for dette valget, sier Anton Brenner.

 "Klubben vil virkelig satse på innebandy, de har en plan og de har ett ekstremt sterkt fundament for å lykkes med planene sine.  BSK er kanskje den mest spennende innebandyklubben i Norge pr. dags dato slik jeg ser det. Som en av de mest ressurssterke idrettsklubbene i Norge med en velfungerende administrasjon med 12 fulltidsansatte som står 100 % bak innebandysatsningen så har man ett veldig godt fundament til å lykkes.


På toppen av det så bygger BSK Norges flotteste flerbruksarena(http://www.bekkelagets.no/p/28702/bsk-arena) med hele 4 innebandyflater, 1400 KVM helsestudio, turnsal, 3vs3 cagefotball, dansesal, kampsportsenter og mye mer under samme tak. På toppen av det vil elitearenaen til BSK arena ha 1800 sitteplasser når den står klar om 3 år!


Bare kort tid etter at klubben vedtok at det skulle satses på innebandy, så setter de i gang med å få på plass en jente/ damesatsning også! Det gleder meg at de står for det de sier- med handling! http://www.bekkelagets.no/blog/post/144353/endelig---dameinnebandy-i-bsk?ispage=true "


I slutten av mai måned setter Anton Brenner i gang med jobben med å utvikle våre G17 spillere og vårt Herrer A-lag. Vi ønsker Anton lykke til og vi gir han vår fulle støtte!Sportslig hilsen


https://ssl.gstatic.com/ui/v1/icons/mail/images/cleardot.gif

Tom Arild Vestby

Leder

BSK innebandy

BSK dommer dømte EM finale

Postet av Bækkelagets SK den 20. Mai 2019

Espen Eskås. Foto: Bildbyrån


BSK dommer Espen Eskås har den siste tiden vært i Irland for å dømme U17-EM. Espen har dømt 3 kamper som hoveddommer og hatt én kamp som 4.dommer.

Hans prestasjoner har gjennom turneringen vært så bra at han fikk det ærefulle oppdraget med å dømme finalen mellom Nederland og Italia.


Se fotball.no for mer info og Espens tanker rundt utnevnelsen, https://www.fotball.no/dommer/toppdommer/2019/espen-eskas-dommer-u-17-finalen-mellom-nederland-og-italia-sondag/


Kampen endte 4-2 til Nederland og det rapporteres om at dommerteamet med Espen i spissen klarte seg veldig bra.


BSK Fotball gratulerer Espen med en flott gjennomført turnering
Levert av IdrettenOnline