Vil du være bøssebærer for Krafttak mot kreft?

Postet av Bækkelagets SK den 24. Feb 2017

Søndag 12. mars skal arrangeres bøsseaksjonen Krafttak mot kreft i bydel Nordstrand i Oslo. Krafttak mot kreft samler inn penger til de som får den harde beskjeden om at de ikke kan bli friske av kreftsykdommen sin.

Kreftforskningen har kommet langt. I dag overlever to av tre som får kreft. Likevel får mange den tunge beskjeden om at de ikke kan bli friske av kreftsykdommen, men kommer til å dø av den. For disse menneskene finnes det ingen helbredende behandling, kun behandling som er livsforlengende og lindrende. Bildet av kreft tegnes ofte i svart og hvitt: Enten blir du frisk, eller så dør du ganske raskt. Kreftforeningen ønsker gjennom årets Krafttak mot kreft å løfte frem den gruppen som lever med en uhelbredelig kreftsykdom i kroppen. Noen lever kun kort tid, men mange kan leve lenge, kanskje flere år. Vi ønsker både at disse skal få leve lenger og løfte frem tilbud som gjør at livene deres skal bli best mulig.

Krafttak mot kreft trenger flere bøssebærere og lurer på om det er noen i Bækkelagets Sportsklub som kunne tenkt seg å stille som bøssebærere søndag 12. mars klokken 17:00 (to timer)? Hvis du kunne tenkt deg å hjelpe send mail til bsk@bsknc.no


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline