Pokal til BSK Fotball G2003 i Fliskompaniet Cup

Postet av Bækkelagets SK den 26. Apr 2017

BSK G2003 var i helgen på Hamar og deltok i Fliskompaniet Cup. Vi stilte med 2 11’er lag, Bækkelaget 1 og Bækkelaget 99.

Allerede i gruppespillet skulle dette vise seg å bli en god BSK helg. Bækkelaget 99 åpnet lørdagsmorgen mot ett fintspillende og bra Kolbotn lag, men en heroisk innsats og poeng ran, førte til en god og positiv start på turneringen. Når Bækkelaget 1 da skulle opp mot hjemmefavoritt og fjorårsvinner Storhamar så var allerde den gode stemningen satt.

Bækkelaget 1 gjorde sin beste kamp for året, satte opp et utrolig balltempo, og etter bl.a et fantastisk frispark mål, samt en corner skrudd rett i mål, ble hjemmefavoritten slått komfortabelt 4-1. For en start.

Turneringen fortsatte med seier for begge lag i kamp 2 (må nevnes at BSK 1 knuste Lillestrøm 14-0), og allerde før siste kamp var BSK 1 så å si klar for A-sluttspillet.

Lørdagens siste kamp gikk også veien for BSK 1, mens BSK 2 endte på 3. plass i gruppa og gikk videre til B-sluttspill.

Etter kamper var det pizza og stor stemning i klubbhuset til Storhamar. Dette hadde gått over all forventing, og som alltid blir når BSK G2003 er på tur, ble det godteri razzia på Rema 1000 før vi inntok luftmadrassene.

Slitne gutter, og litt tynne tropper (11 og 12 spillere på de to lagene) var alle i seng og godt på vei til drømmeland før kl 23.00, vel vitende om at søndagen kunne bli usedvanlig morsom.

Sluttspillet fortsatte i samme stil, og vi må trekke frem et skadeskutt BSK 99s flotte seier (2-0) over Lillestrøm i B-sluttspillets semifinale, selv om finalen mot gode Lørenskog ble litt i tøffeste laget

Bækkelaget 1, kjørte hardt på i sluttspillet, til tross for punkterte luftmadrasser, lite næringsinntak, 400 gnagsår og vondter.

Semifinalen endte med solide 3-0 mot Kolbotn, mens finalen ble uhyre dramatisk..

En komfortabel 2-0 ledelse, ble ikke like komfortabel, etter et besøk på sykestua og en hodeskade, på 2 av gutta. Mot ett skadepreget BSK, reduserte Ridabu til 2-1 på en corner 1 min før pause.

2. omgang ble en eneste lang kamp mot skader, vondter, tøffe motspillere, og en vind som blåste i alle retninger. Når Ridabu da utlignet til 2-2 midtveis i omgangen, var piffen ute av de gulblå. Men vi kjempet og sto på, og holdt koken til kampslutt.

Golden goal var det siste vi trengte nå. Men, Vi er jo gule og blå, og slett ikke til å slå. En limtouch, en utside pasning, ett gjennomspill av en annen verden og vipps så var Theodor på 10 meter. Kontrollert avslutning, i lengste hjørne, og 3-2 seier. For en avslutning.

Nok engang kunne en stolt BSK kaptein løfte troffeet, på vegne av verdens mest samkjørte spillergruppe.

Gode BSK representanter, med finale i både A- og B-sluttspill!

Det ble en helg med ekstatisk stemning på Hamar, muligens noen tårer her og der, men ikke minst masse spilleglede.

Takk gutta, for en stor helg, og flotte opplevelser. Takk Kolbjørn og Nico fra G2002, og ikke minst Tinius og Jesper fra G2005, som kom opp på kort varsel, når Bækkelaget 99 plutselig bare var 10 spillere til sluttspillet på søndag!

Takk også til Storhamar for vel gjennomført cup!

Ole Johnny Kristiansen, G2003


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline