​En ny håndballsatsning på Bekkelaget og Nordstrand

Postet av Bækkelagets SK den 16. Mai 2017

For å gi barn og unge i nærområdet et best mulig håndballtilbud har Bækkelagets Sportsklub (BSK) og Nordstrand IF (NIF) inngått en ny avtale om sine elitelag. Nordstrand vil med dette styrke sin satsning på damehåndballen, mens BSK vil bruke sine ressurser til å bygge videre på herresiden.

Dette vil bli et flott tilbud for unge spillere som ønsker å spille håndball på elite nivå. Begge klubbene vil sikre best mulig håndballfaglig utvikling på det til enhver tid riktige nivå.

Tradisjonen og kulturen for håndball på Bekkelaget og Nordstrand er sterk og går mange tiår tilbake, fra den gang de de to damelagene til BSK og NIF møttes i den første NM-finalen i 1938, til BSK sine to seire i cupvinnercupen for damer og NIFs siste NM-gull i 2001 og seriemesterskap i 2003.

I dag har BSK sitt herrelag etablert seg i Norgestoppen med sølv i serien 2016/2017, mens damelaget til BSK har spilt i 2.divisjon og NIF sine damer rykket opp til 3.divisjon forrige sesong.

- For å styrke satsningen på elitehåndball i Oslo har BSK og NIF blitt enige om å overføre BSK damer sitt 2.divisjonslag til NIF. Dette gjør at NIF kan bygge opp et elitelag som skal sikte både mot Norgestoppen og Europa dersom økonomien samt interessen tillater det, sier Robert Hagen, styreleder i NIF.

- For BSK er det viktig at våre mange talentfulle unge spillere har et elitelag å strekke seg mot i nærområdet – både på herre- og damesiden. Og en rendyrking av herresatsningen hos BSK vil sette oss i stand til å knive om å være blant Norges aller beste lag, sier Øystein R. Sundelin, styreleder i BSK.

BSK vil med dette konsentrere sin satsning på herrelaget i Grundigligaen.

For ytterligere kommentarer eller informasjon:

Øystein R. Sundelin Robert Hagen

Mail: oystein.sundelin@gmail.com Mail: roha08@online.no

Tel: 97 18 70 62 Tel: 93 22 68 04

Bækkelagets Sportsklub Nordstrand IF


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline