Bækkelagets SK - Friidrett

Bækkelagets SK - Friidrett

Sølv i NM til Kristina!

Postet av Bækkelagets SK - Friidrett den 28. Aug 2017

Sandnes leverte et meget godt NM. Det var fint vær, stort sett medvind, og helt stappfullt på tribunene. Men det var ikke bare Sandnes som leverte. Våre 4 utøvere gjorde det alle veldig bra!

Første øvelse fredagen var 100m kvinner. Pernille Lund startet det hele med ny pers på 100m med 12.48! Khoa løp like bra rett etter, og fikk 11.15 også ny pers! Begge klarte med dette å kvalifisere seg for semifinalen, noe ingen vel hadde forventet. I semifinalen var det ikke like gode forhold, og de var kanskje litt utladet begge to. De løp likevel gode løp, og var begge nøyaktig to tideler tregere enn de ferske persene.

Lørdagen startet med 200m kvinner. Pernille løp igjen et bra løp. Forholdene var langt fra topp, hun klarte likevel å løpe inn til ny pers med 25,97. Hun ble med dette nr 4 i heatet sitt, og totalt nr 11.

Senere på lørdagen var det spyd med Kristina. Vi visste det var veldig jevnt etter nr 1, og forventet en nervepirrende konkurranse. Dette fikk vi ikke. Kristina klinte nemlig til i første omgang med 53,81, pers med 1,62 meter! Dette var det bare Sigrid Borge, vår VM deltaker i spyd som kunne matche, og Krstina sikret seg sølvet. Kristina hadde en bronse fra NM i fjor, men sølv er beste jenteprestajon gjennom tidene for BSK!

På søndag var det klart for vårt nyeste BSK medlem, hvertfall på senior siden. Tine Teigene Dalen har hatt veldig gode resultater tidligere, men hun har blitt mamma, og hadde egentlig lagt opp. Nå bor hun på Bekkelaget, og meldte seg dermed inn i klubben for prøve å ta kravet til NM. Dette klarte hun med god margin, og i NM imponerte hun med en femteplass i finalen på 100m hekk etter bare 3 mnd med friidrettstrening! Vi håper hun fortsetter å trene, og blir med på flere konkurranser fremover. Kanskje kan også andre BSK medlemmer som har lagt opp bli inspirert av henne.

hjemmesiden til NM 2017 Finner dere komplett resultatliste, masse bilder, og opptak fra streamen blir snart lagt ut der.


Pernille i forsøket på 100m

Khoa i forsøket på 100m

Khoa etter løpet

Pernille klar til start på 200m

Pernille på 200m

Kristina i spyd

Kristina på pallen

Pallen i spyd

Tine på 100m hekk


1 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert avIdrettenOnline