Bækkelagets SK - Friidrett

Bækkelagets SK - Friidrett

Seks utøvere klare for UM i Bergen

Postet av Bækkelagets SK - Friidrett den 1. Sep 2017

Vi har i år seks utøvere med til UM i år. Iben Carnhed og Sebastian Marrot som sto for de fleste medaljene til BSK på UM i fjor er dessverre skadet begge to, men vi har likevel mange spennende øvelser. I j18/19 har vi Karine Jacobsen. Hun skal være med på 400m og 200m. Selv om Karine bare er 18 år har hun hatt et lite comeback i år etter nesten to år uten konkurranser på grunn av skadeproblemer. 

I j17 har vi tre jenter. Kaia Eide på 400m og 800m, Caroline Haugan på 100mhk, høyde og spyd, og Andrea Gammelgård i Tresteg og Lengde. Kaia og Caroline er med på UM for tredje gang, og har begge tatt medaljer tidligere, mens Andrea har hatt stor fremgang i år, og er med for første gang.

I G16 har vi to Theodor Berre Jacobsen og Mathias Bjerke Pedersen som begge skal løpe 800m. Disse gutta trener sammen og har vært ca like gode tidligere. I år har Theodor fått trene veldig bra og har hatt god fremgang, mens Mathias dessverre har hatt skadeproblemer og fått løpt lite. I fjor hadde de begge gode plasseringer i UM.

Tidsskjema, livestream og mer finnes her på UM sin hjemmeside

Karine Jacobsen

Kaia Eide

Caroline Haugan

Andrea Gammelgård

Theodor Berre Jacobsen

Mathias Bjerke Pedersen


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline