Bækkelagets SK - Friidrett

Bækkelagets SK - Friidrett

Bækkelaget friidrett markerte seg sterkt under Bamselekene

Postet av Bækkelagets SK - Friidrett den 22. Mar 2015
Bækkelaget friidrett markerte seg sterkt under Bamselekenes første dag i Stangehallen utenfor Hamar. Som stevnets nest største tropp (47utøvere) var BSK svært synlige både på banen og på tribunen. Dagens Bamsemestere ble Sondre Røkenes G12 år som vant 600m på 1.45,62.

Mats William Marrot G12 år vant lengde med 4,65m og Markus Rooth G14 år vant lengde med 5,12m! Under stafettene stilte BSK med hele 9 lag og vant G10-12 år og mix 15-16 år! Ellers ble det mange flotte plasseringer og fornøyde barn!

Etter tacofest og sosial kveld med friidrettsgruppen på Hamar Vandrerhjem, var det klart for Bamselekenes andre dag i Stangehallen. Bamsevinnere i dag ble Mats William Marrot, G12 år som hoppet hele 1,54m i høyde og satte ny klubbrekord! Vant gjorde også Markus Rooth i G14 år som hoppet 1,60m. Vi fikk også mange flotte pallplasser og plasseringer. Se hele resultatlisten på http://webres.andro.no/bamse/2015/

Bækkelaget friidrett ble 2. beste klubb på hele stevnet og ble lagt godt merke til i hallen. Stor takk til oppmenn, trenere og foreldre som bidro til en minnerik friidrettshelg for 47 friidrettsbarn i blått og gult.

I galleriet helt til høyre i menyen er det lagt ut bilder i albumet "Bamselekene 2015".

Thomas Røkenes


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline