Ingvill om sesongen

Postet av Torbjørn Andersen den 13. Apr 2015
BSK Ledestjerne, Ingvill Måkestad Bovim, skriver her om sesongmålet.

«I år er det friidretts-VM i Beijing. 22. august er det forsøk på 1500 meter for kvinner. Målet mitt er å være ei av de jentene som står på startstreken og vil prøve å kjempe om medaljene som deles ut etter tre løp.

Men veien dit har til nå vært litt humpete. Etter operasjon i helen i slutten av oktober, har jeg sakte og sikkert trent meg opp igjen til å løpe. Men som alltid etter skader er det to steg frem etterfulgt av ett steg tilbake. For øyeblikket løper jeg 3-4 økter per uke og trener resten alternativt. Dermed er det fremdeles en del løpeøkter som må løpes før jeg kan løpe min første konkurranse på tartandekke.

Min plan er å trene så bra med alternativ trening og styrke at med en gang foten er klar for rask løping, er jeg klar! Rett og slett gjennomføre hver treningsuke optimalt fremover. Motivasjonen til å løpe i OL neste år er så sterk at det virker som om denne skadeperioden har gått bedre enn forventet. Kroppen må være 100 % frisk for at jeg skal kunne løpe sammen med de beste jentene i verden! Den tiden det tar skal jeg gi den :)

Og så går startskuddet!»

Mvh.
Ingvill Måkestad Bovim

Bildet i artikkelen. Foto: privat

Les mer: Ingvills mattips: 4-kornsbar
Les mer: Ingvills mattips: Minestronesuppe
Les mer: Ingvills mattips: Lun rødbetsalat


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline