Bækkelagets SK - Friidrett

Bækkelagets SK - Friidrett

BSK vant «Den store lagkonkurransen» på Bislett i helgen!

Postet av Bækkelagets SK - Friidrett den 4. Mai 2015

Lørdag 2. mai arrangerte Sportsklubben Vidar et nytt lagstevne på Bislett for barn i alderen 9-12 år. Utøverne konkurrerte i fire øvelser med stor iver og innsats, og dannet både nye og bedre bekjentskap innenfor og på tvers av lagene. Gleden var stor da BSK Friidrett vant konkurransen!

Lagkonseptet er nytt innenfor friidretten i Norge, og det var derfor spennende å se hvordan det ville bli mottatt og om det ville være gjennomførbart. Tidsskjemaet var stramt, med 248 starter på 2t og 15 min, men ble likevel overholdt med hjelp av gode funksjonærer, utøvere som var på plass og et grundig planlagt arrangement. I lengde og kule var det bare fire minutter mellom hver omgang, og dermed lite tid til venting.

Til slutt var det Bækkelaget Tigers med Gustav Moe, Sondre Røkenes og Mats William Marrot som tok første napp i vandrepokalen - en pokal Grete Waitz vant i New York Marathon, som nå går videre til en ny generasjon idrettsglade utøvere. På premiepallen var hele Oslo representert, med utøvere fra Bækkelaget, Heming og SK Vidar.

I tillegg til Gustav, Sondre og Mats William stilte Bækkelaget friidrett med følgende spreke 12-åringer; Axel Kristiansen, Felix Henningsen, Filippa Wiese, Julie Bøe-Ludvigsen, Iscnoor Singh Kherah og Rebekka Roheim. Alle oppnådde gode resultater som lover godt for kommende stevner denne sommeren.

Se alle resultatene fra lagkonkurransen her!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline