Bækkelagets SK - Friidrett

Bækkelagets SK - Friidrett

Klubbkveld i friidrettsgruppen

Postet av Bækkelagets SK - Friidrett den 28. Okt 2015

Det var fullt i aulaen på Brannfjell skole da friidrettsgruppa 26. oktober avholdt sin årlige klubbkveld for utøvere og foreldre, med styremedlemmer, trenere og oppmenn på plass. Klubbkvelden markerer avslutning av årets sesong med oppsummering av begivenheter og utdeling av utmerkelser og oppmerksomheter. Samtidig rettes blikket fremover mot en ny sesong og treningsopplegget for den.

Det var stort engasjement rundt årets klubbkveld, og alle som bidro fortjener en stor takk for innsatsen.

Etter velkomsthilsen fra styreleder Knut-Erik Jacobsen, gikk sportslig leder Thomas Røkenes gjennom highlights fra sesongen i form av en billedkavalkade. Videre informerte han om treningsopplegget for vinteren og presenterte alle trenerne. Alle som har gjort en innsats både på banen og utenfor, ikke minst i Norway Cup, ble behørig takket. Magnus Borander presenterte neste års arrangementer, med Ekebergstafetten på topp.

Mange og gode resultater
Deretter var det premieutdeling som ble omfattende, ettersom konkurranseaktiviteten i år har vært stor. BSK er på 9. plass av ca. 800 på landsstatistikken for antall starter i sesongen 2015. Det var utdeling av forbundets nåler, og ikke minst premiering etter årets 4-kamptabell, der tyrvingtabellpoengene fra beste løpsøvelse, beste hopp, beste kast pluss en valgfri øvelse legges sammen. I år var det hele 25 jenter og 12 gutter, i alt 37 utøvere, som var kvalifisert.

Det viste seg at 7 utøvere hadde oppnådd i alt 12 resultater som ga over 1000 poeng på Tyrvingtabellen. De 7 var Mats William Marrot (12), Sondre Røkenes (12), Sebastian Marrot (15), Isak Aaby (18), Iben Carnhed (14), Hermine N. Wiik (14) og Camilla Haugan (10). Aller høyest nådde Mats W. Marrot med sitt resultat på 200 m hekk, 31,42, som ga 1082 poeng.

Vandrepokalene
Et klart høydepunkt var utdelingen av åets vandrepokaler, som går til vinnerne av 4-kamptabellen på gutte- og jentesiden. I år som i fjor var det vår gode sprinter og mangekamptalent i 14 årsklassen, Iben Carnhed, som vant vandrepokalen for jenter med den flotte poengsummen 4083. På guttesiden ble det en enda mer imponerende seier til Mats William Marrot (12) på 4255 poeng! Vi fikk med andre ord to meget verdige vinnere av vandrepokalene. I jenteklassen fulgte på de to neste plassene Caroline Haugan (15) og Hermine Nadine Wiik (14), mens det i gutteklassen var Sebastian Marrot (15) og Sondre Røkenes (13) som ble nr. 2 og 3.

Våre UM- og NM-deltakere
Vi hadde i år 6 deltakere i UM, Isak Aaby, Andreas Georg Holthe, Sebastian Marrot, Karine Jacobsen, Caroline Haugan og Kaia Eide. Videre hadde vi 5 NM-deltakere. Det var Kristina Kristianslund (22), som ble juniornorgesmester i spyd!, og det var Pernille Sina Lund, Ingvild Hjortnæs Larsen, Karine Jacobsen og Thale Espeli, som ble nr. 4 på 4 x 100 m i stafett-NM og nr. 6 på 1000 m stafett i Hoved-NM. De ble alle gitt rosende omtale for sin innsats.

Kristina og Isak mottok spesielle utmerkelser for henholdsvis årets prestasjon (gull i jr.-NM) og årets gjennombrudd (nye klubbrekorder på 100 og 200 m).

Deretter ble 80-årsdagen til vår ildsjel, Jostein Haraldseid, markert med tale, gaveoverrekkelse og sang! Vi regner med at hans engasjement for friidretten i klubben vil vedvare i mange år til!

Tas også med at det som vanlig var stor oppslutning om loddsalget, skulle det viktigste være nevnt fra en hyggelig klubbkveld.

Per Gammelgård

Noen glimt fra kvelden:


Vandrepokalvinnere for 3. år på rad: Iben og Mats William!


De yngste utøverne får sin velfortjente premie for sesonginnsatsen


Stolte J13 får sine utmerkelser


Sportslig leder Thomas og oppmann Cecilie sto for premieutdelingen


To superflinke G12: Mats William og Sondre!


Årets gjennombrudd til Isak, årets prestasjon til Kristina.
0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline