Bækkelagets SK - Friidrett

Bækkelagets SK - Friidrett

​Friidrettssamling i Rudhallen

Postet av Bækkelagets SK - Friidrett den 11. Jan 2016


Friidrettssesongen har måttet vike for skisesongen, og sist søndag trakk ivrige friidrettsbarn- og ungdommer fra BSK innendørs for en halvdags treningssamling i en av Norges flotteste friidrettshaller.

En vinterstengt Sportsplass legger ingen demper på friidrettsgleden. Søndag samlet BSK Friidretts 10-14-åringer seg i Rudhallen i Bærum for en halvdags treningsøkt. I tillegg til å trene ordentlig på de mest sentrale friidrettsøvelsene, var målet å en hyggelig sosial samling på tvers av flere aldersgrupper. Samlingen ble gjennomført i samarbeid med Asker Friidrett, og det var dyktige og engasjerte trenere på plass fra begge klubber.

BSKs sportslige leder Thomas Røkenes og arrangementsansvarlig Magnus Borander var veldig fornøyde med dagen, og helt enige om at dette var en bra samling med topp motiverte utøvere.

– En ordentlig samling i løpet av vinteren er viktig både for treningsmotivasjonen og det sosiale samholdet i gruppen. Dette lover bra for neste sesong, fastslår de begge.

Selv om en del friidrettsutøvere også er aktive på ski, og var opptatt med et av skisesongens første skirenn, hadde hele 29 utøvere satt av den første ordentlige vintersøndagen til friidrett, og bidro til en utrolig hyggelig og morsom dag. Rudhallen er en av Norges flotteste friidrettshaller, og omgivelsene inspirerte absolutt til mer trening, og var fin oppladning for vinterens innendørsstevner: Tyrvinglekene i Rudhallen 6-7 februar, og vinterens høydepunkt for friidrettsgruppa; Bamselekene i Stangehallen på Hamar.

Her er noen glimt fra samlingen:


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline