Deltok på lederutviklingskurs

Postet av Torbjørn Andersen den 25. Jan 2016

Norsk friidrett trenger 300 nye trenere de neste tre årene! Det var konklusjonen på lederutviklingskurset i Stavanger.

BSK friidrett sendte nylig Kristina Kristianslund og Thomas Røkenes til lederutviklingskurs - del 2. Dette var en del av den årlige kompetansehelgen til norsk friidrett som denne gangen ble arrangert i Stavanger.

Kurset hadde som tema «Hvordan rekruttere flere trenere» og det ble laget et case av en ledergruppe fra BSK, Haugesund, Florø, Ull Kisa, Høybråten og Stovner samt Buskerud friidrettskrets. Kurset ble ledet av anerkjente Henrik Carstens fra Trondheim og sluttproduktet vil bli levert til Trenerutvalget i norsk friidrett innen to uker.

Norsk friidrett (og Bækkelaget friidrett) er i sterk vekst og behovet for flere trenere i årene som kommer er stort. Det ble avdekket at norsk friidrett trenger 300 nye trenere de neste tre årene. Et av flere fokusområder blir å rekruttere flere unge trenere mellom 15-20 år, som selv er eller har vært aktive.

Bækkelaget friidrett har allerede startet dette arbeidet og har per i dag halvparten av trenerapparatet i denne unge gruppen. De er både flinke og kunnskapsrike samt positivt innstilt på å ta videre trenerkurs.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline