3 av håndballgutta til A-landslaget

Postet av Bækkelagets SK den 18. Mai 2016

Nå er vi stolte på BSK-kontoret! Etter å ha vist seg frem i sluttspillet har tre av håndballgutta våre nå blitt tatt ut til A-landlagsamling og oppkjøringskamp mot Hviterussland 4. juni i forkant av de viktige Play Off-kampene til VM mot Slovena (11. og 15. juni).

Superkeeperen vår, Kristian Sæverås, vår kjempe av en bakspiller, Magnus Abelvik Rød, og vår kjappe kantspiller, Kevin Maagerø Gulliksen, får alle vise hva de kan på A-landslagssamlingen 30. mai – 04. juni. Magnus er i tillegg med i troppen som skal spille mot Hviterussland i Oslo Spektrum 4. juni.

Kristian har følgende å si om uttaket: «Det er veldig rart å bli tatt ut – det kom som et sjokk! Men jeg gleder meg veldig til å vise hva jeg kan og bli kjent med de store gutta.»

Kevin legger til: «Dette er veldig morsomt – samtidig som det var litt overraskende. Det har vært et par skader i troppen, så er derfor jeg nå får muligheten.

«Jeg har vært mye med på u-landslaget og kjenner gutta der godt. Så dette blir litt annerledes, men det er veldig morsomt å få prøve seg sammen med de store gutta.»

Magnus, som er med i troppen mot Hviterussland, sier: «Det er en guttedrøm som går i oppfyllelse – og det at jeg blir kalt opp i en alder av 18 år er helt fantastisk.

«Jeg ser frem til å trene og spille med dem man har sett opp til siden man var liten! Det blir kult å, forhåpentligvis, gå ut på parketten på a-landslagskamp – det blir sjukt!»

Vi ønsker gutta masse lykke til og håper vi ser dem i aksjon på landslaget fremover!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline