Seriemesterskapet sikret!

Postet av Bækkelagets SK den 30. Sep 2016

Fotballjentene i BSK J15 sikret seriemesterskapet i 1. divisjon avdeling 1 med seier 3-1 over Øvrevoll Hosle.

DnB Arena Hosle lå badet i flomlys da 1. divisjon avdeling 1 skulle avgjøres. Oppgjøret mellom BSK J15 og ØHIL ble nemlig en ekte seriefinale ettersom lagene lå som nummer 1 og 2 på tabellen før denne siste serierunden.

De gule fikk tidlig et tak på kampen, og dagens kaptein, Ida Outzen, førte laget opp i en fortjent 1-0 ledelse ved å kline et frispark i vinkelen fra 20 meter. ØHIL overtok så banespillet en liten periode og utlignet til 1-1. Resten av omgangen ble dominert av BSK. Jentene spilte med høyt pasningstempo og viste at de ville styre kampen på sine premisser. Mot slutten av kampen stanget Elise Gjester inn en corner til vill jubel fra lagkameratene.

Jentene fortsatte å styre spillet i andre omgang. ØHIL prøvde og prøvde med klarte bare å skape noen få halvsjanser. Ida satte inn 3-1 målet med et frispark fra midtstreken, også til denne gangen til vill jubel fra medspillerne og den store frammøtte foreldregruppa fra Bekkelaget.

Tabellen er meget hyggelig lesning for alle med hjerte i BSK. Vi endte opp på toppen av tabellen, to poeng foran Kolbotn og fire foran ØHIL. Vi har scoret 69 mål på 18 kamper! Toppscorer Ebba, som fikk en kjedelig kneskade under landslagsdebuten sin i september, møtte også opp på Hosle og støttet laget med både høy musikk fra medbragt anlegg og hjemmelaget sjokoladekake.

BSK J15 spiller om kretsmesterskapet søndag 23. oktober kl. 9:45 på KFUM Arena. Motstanderen er Bærums Verk som vant avdeling 2.


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline