​BSK Gutter 2003 gikk i helgen helt til topps i Stopp volden turneringen i Kåffa Hallen

Postet av Bækkelagets SK den 7. Nov 2016

Allerede i 1 .kamp for BSK 1 ante vi at dette kunne bli en god helg. 12-0 seier mot Heming 3 viste at spillegleden og formen var på topp. Og når motstandere i 2 .kamp var forhåndsfavoritt, og erkerival Kåffa, så var tonen satt. BSK gikk ut i 110 og viste tidlig at her skulle Kåffa få kamp! En solid 4-2 seire, og ett slagent KFUm-lag utslått og til B-sluttspil, var en sstor opptur på lørdag ettermiddag.

Det endte med en fortjent puljeseier, på sliten BSK 1 gutter.

BSK 2 gjorde også en strålende innsats i sine 3 innledene, kamper men litt skadeskutte (de måtte spille uten innbyttere, noe som er veldig slitsomt i futsal), havnet de akkurat utenfor A-sluttspillet, med minst mulig margin.

Dermed var søndagen også fullpakket med BSK kamper. Først B-sluttspill, og for en opptur. Kvartfinale mot Kåffa 3 endte med en solid 4-.0 seier. Semifinale, mot Kåffa2, full kontroll, og og 2-0 til de gulkledde. Der med var det duket for B-Finale mot ett sterkt Kåffa 1 lag. Det ble dessverre bare nesten, men 4-2 tap i finalen mot Kåffas 1. gutter står det stor repsekt av.

Så til A-sluttspillet. Kvartfinalen mot Snarøya 2 ble en tøff batalje, spillegleden og trøkket manglet, og ett snev av undervurdering slo nok også inn. Likevel kriget tøffe BSK gutter seg til en 2-1 seier etter å ha ligget under 1-0. Klar for semifinale. Her var det godt gammelt BSK-show. 4-0, full kontroll og finaleplassen sikret.

Finalen gikk mot ett meget fysisk og tøft Haugerud lag. 11-0 seir og en stolt kaptein Niklas kunne heve vinnerpokalen i erkerivalens egen turnering på deres hjemmebane. En god følelse kan man trygt si!

Oscar Bone Hauge ble i tillegg kåret til finalens beste spiller, og fikk med seg matchballen hjem.

Dere som har vært i aksjon denne helgen har vist frem de beste sidene ved BSK 03. Innsats, trøkk, tæl, humør, fellesskap. To av to lag til finale, og flotte representanter for BSK.

Det skal også legges til BSK g2003 forrige helg også vant b-finalen i Nordstrands breddecup, to pokaler på to helger er fantastisk.

Når vi da også vet at BSK gutter 2004 kom til semifinale i StoppVolden turneringen, så må det kunne sies at fotballen blomstrer i BSK, også om vinteren!


0 Kommentar

Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.

Levert av IdrettenOnline