Gøy med friidrett


Friidrett med løp, kast og hopp har en historie som knapt noen annen idrett kan vise til. De gamle grekerne konkurrerte i disse grenene fra ca. 700 f.kr. De lekene som er best kjent foregikk i Olympia. Om noen av oss i BSK kommer til å delta i olympiske leker, vet vi ikke. Vi er ikke opptatt av det heller. Men vi er opptatt av at flere barn og unge på Bekkelaget skal oppleve gleden over å drive friidrett. Hos oss er det aldri fullt på "laget", og vi tar med glede i mot barn og ungdommer fra 5 år og oppover.Vi har flotte muligheter til friidrett i nærmiljøet vårt. Ekebergsletta, Ekeberghallen og Sportsplassen gir gode treningsmuligheter året rundt.
Friidrettsgruppen i BSK tilbyr friidrett, lek og trening for jenter og gutter i alle aldre, og med god rekruttering de senere år har vi nå over 200 aktive utøvere i alle aldersklasser. Får vi snart se deg på friidrettstrening?Sportslig plan 2017
BSK Friidrett har utarbeidet en egen sportslig plan, som beskriver hvordan det sportslige arbeidet i BSK Friidrett er organisert. Planen revideres jevnlig, og her finner du siste versjon: BSK Sportslig plan 2017.pdfTa kontakt med oppmenn eller trenere for våre grupper, som også har egne gruppesider (se "Treningsgrupper").
Levert av IdrettenOnline