Medlemskap i Bækkelagets SK og friidrettsgruppen

Innmeldingsprosedyre

OBS! Vær oppmerksom på at du må registrere deg både hos klubben Bækkelagets SK og hos friidrettsgruppen. Det er BSKs klubbkontor som har det offisielle medlemsregisteret, derfor er det formelt viktigst. Men for å få nødvendig informasjon fra våre oppmenn og trenere, samt kunne melde seg på stevner, stafetter og samlinger, må man også registrere seg i friidrettsgruppen.

Innmelding i Bekkelaget SK
Klubbkontingenten i Bekkelaget SK er som følger:

 • Kr. 300 for junior (20 år og yngre)
 • Kr. 450 for senior (21 år og eldre)
 • Kr. 650 for familie
 • Kr. 200 for honnør

Gå til innmeldingsside HER.


For innmelding til friidrettsgruppen:

 1. Gå inn på www.minidrett.no.
 2. Logg deg inn dersom du har bruker fra før, eller registrer ny bruker (*)
 3. Klikk på menyknappen "Medlemskap"
 4. Klikk på "Finn ny klubb"
 5. Skriv inn "Bækkelaget" i søkefeltet og klikk "Søk"
 6. Du skal nå få opp to valg. Velg "Bækkelagets SK" og klikk på den. Da vil du få opp et nytt felt til høyre. Kryss av for "Bækkelagets SK" øverst dersom det ikke er gjort, og deretter "Friidrett". Klikk til slutt "Send søknad". Du vil motta en mail fra systemet når søknaden er behandlet/godkjent.

(*) minidrett.no baserer seg på Norges Idrettsforbunds (NIF) medlemsdatabase. Det vil si at dersom du er/har vært medlem i en klubb/forening i NIF har du sannsynligvis allerede en bruker. Alle MÅ derfor først kontrollere sin e-postadresse for å sjekke om det eksisterer en gammel bruker, slik at vi slipper mange dupletter (like brukere på samme navn).


Gratis prøvetimer?
Selvsagt! Hvis du vil prøve deg på trening før du bestemmer deg for å bli med fast kan du bare bli med uten å melde deg inn i klubben. Men det er selvfølgelig viktig å møte opp i god tid på første trening og "melde seg" for treneren. Om du vil: Ta gjerne kontakt med trener eller oppmann pr. telefon på forhånd, se liste over kontaktpersoner Under "Praktisk info".


Utmeldingsprosedyre
Ønsker du å melde deg ut av friidrettsgruppen må du sende en mail til jon.olav.viste@vikenfiber.no med navn og fødselsdato.
Vil du melde deg ut av BSK må du henvende deg til klubbkontoret.

Hva koster det å drive friidrett i BSK?

BSKs mandat er å aktivisere barn og ungdom i nærmiljøet og forskning viser at allsidighet fører til at barna er aktive i idretten lenger. Vi har derfor innført en felles aktivitetsavgift for alle medlemmer til og med 16 år.

Dette betyr at barn kan være medlemmer i flere av våre grupper til en og samme billige pris. Den nye fellesavgiften gjelder for gruppene fotball, friidrett, innebandy, håndball og ski i BSK.

Orientering har egen aktivitetsavgift som ikke kan overstige felles aktivitetsavgift. Hvis et medlem i orientering  ønsker å drive med flere aktiviteter vil de falle inn under felles aktivitetsavgift.

Pris for felles aktivitetsavgift i BSK:

 • 8 år og yngre: 1500 kr
 • 9 år: 1600 kr
 • 10 år: 1700 kr
 • 11 år: 2000 kr
 • 12 år: 2500 kr
 • 13 - 16 år: For utøvere på 13-16 år som ønsker å delta i flere idretter så betales den høyeste aktivitetsavgiften av utøveren.

Lisens
Utover aktivitetsavgift og klubbkontingent har vi Norges Friidrettsforbund (NFIF) sin lisens. Alle deltakere på banearrangement må ha helårslisens fra året de fyller 13 år. Denne lisensen må tegnes i forkant av deltagelse på et arrangement i regi av klubber tilknyttet NFIF. Grunnlisens koster kr. 450,- per år. Les mer om vilkår, utvidet lisens, forsikringsdekning, og registrer lisens på NFIF sin nettside. Lisensen tegnes individuelt av den enkelte utøver. Kontakt lagleder dersom du trenger hjelp.Levert av IdrettenOnline